Skapa din mediala profil – Presentera ditt företag med ett inspirerande innehåll

En tydlig inspirerande visuell kommunikation skapar utrymme för säljande – och ett attraktivt innehåll bidrar starkt till att främja positiva förutsättningar för att öka omsättning och förbättra resultat. Med kunskap inom visuell presentationsteknik får du riktlinjer för kund- och företagspresentationer som stärker din ställning inom ditt kreativa arbetsfält och ger förståelse, inspiration och skapar tydlighet gentemot beställaren.

Innehåll
Vi utgår från det kreativa tänkandet där inspiration står i fokus och där du får möjlighet att utveckla din marknadsföring, portfolio och att hitta rätt tonalitet till det kontaktnät du önskar nå. Utgångspunkten är att hitta ditt kreativa koncept och uttryck i allt från bild till text som du kan använda inom marknadsföringskanaler som presentationer, portfolio inom print, webb och sociala media. Du får kunskap i visuell presentationsteknik, visuell identitet och riktlinjer för kund- och företagspresentationer.

Upplägg
Under fyra tillfällen under våren 2018 får du möjlighet att utveckla och fördjupa dig i hur du presenterar ditt företag för att skapa intresse och inspiration till både nya uppdragsgivare men också utveckla tidigare kundrelationer. Kursen erbjuder föreläsningar från relaterade områden som förstärker din kommunikation och varvas med work shops samt visar exempel hur du går tillväga t ex när du gör en »sälj-pitch« eller till att deltaga i mässor, skapa event, tänka i trender eller styling och kombinera med sociala media.

Start Kvällskurs Den 12 april 2018

Mer info samt priser för kursen: klicka på länken ovan.